Carnavals
onderscheidingen

Ontwerp uw carnavalsonderscheiding en pin zelf

Als u een eigen ideeën heeft hoe uw carnavalsonderscheiding er uit moet zien, kunt u ons uw ontwerp mailen. Wij zullen dan kijken of al uw wensen om te zetten in een carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille. Er zijn vrijwel geen grenzen aan uw creativiteit om uw eigen carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille te ontwerpen. Op basis van uw tekening gieten en printen wij uw carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille – of het nu in 2D of 3D ontwerp is. Het enige wat we nodig hebben is een tekening waarop de contouren en kleuren gemakkelijk herkenbaar zijn. We hebben de tekening nodig als bestand in een gemeenschappelijk afbeeldingsformaat (JPG of PDF). U bent ook van harte welkom om ons te vragen om een bijbehorende schets op basis van foto’s of beschrijvingen van u voor u te ontwikkelen.

In ieder geval zullen wij er voor zorgen dat uw wensen worden gerealiseerd Als dit niet het geval is, geven we u tips en hulp om dit te verbeteren. In de regel duurt de productie van carnavalsonderscheiding ongeveer 4 weken na de datum van bestelling.

Platte gegoten carnavalsbestellingen in 2D-ontwerp met kleurontwerp

Zoals de naam al doet vermoeden, ontvangt u platte en zeer waardevolle carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille. De kleuren worden in de oppervlakken gegoten, gescheiden door sublieme metalen dunnen lijnen op de medaille. U elke denkbare vorm voor der carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille zelf bedenken. Niets is ons te gek en wij proberen alles uit. Zolang u maar tevreden bent.

Geprinte carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille

Als u overweegt om uw motief zo realistisch mogelijk te implementeren, u het beste kiezen voor een carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille in offsetdruk. Zo kunt u een medaille laten maken met de afbeelding van het prinsenpaar, maar ook karikaturen met zeer fijne kleurovergangen. De motieven zijn goed beschermd door de stabiele epoxy emaillen coating.

3D reliëf gegoten carnavalsonderscheiding met kleurontwerp

Het 3D proces bij het maken van een carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille vergt veel kennis en vakwerk. De medaille lijkt soms op kleine sculpturen. Elke kleur kan worden gebruikt bij een 3D ontwerp. Het woord 3D zegt het al. De carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille heeft een diepte en is niet plat.

3D reliëf gegoten zonder kleurontwerp

Als je denkt aan een klassieke carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille die er uit moet zien als iets heel bijzonders, dan is deze procedure precies goed voor jou. Ook hier ontstaat een ijzeren 3D-effect door hoogte- en diepte. Omdat kleur hier echter geheel of bijna wordt afgeschaft, domineert en onderstreept de gekozen metaalkleur het medaillekarakter van de Carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille.

De volgende metaalkleuren zijn beschikbaar voor uw carnavalsonderscheiding / carnavalsmedaille

Goud, Zilveren, Brons, Koper, Oud koper, Oud zilver.