Maatwerk Uniformen

Maatwerk uniformen voor uw korps of vereniging? Wij ontwerpen en maken uniformen, pakken en kostuums. Voor schutterijen, gildes, fanfarekorpsen en harmonieën. Alles wordt met de hand gemaakt in ons. Atelier, waar ook gezorgd wordt dat alle uniformen die wij maken perfect op maat zijn. 

Het maken van uniformen is een echt ambacht, wij besteden dan ook alle aandacht aan uw uniformen. 

Met Atelier Antoine maatwerk uniformen bent u verzekerd van: 

  • Hoge kwaliteit kostuums en uniformen
  • Uw uniformen zijn exact op maat en hebben een perfecte pasvorm 
  • Wij leveren ook hoofddeksels en uitmonstering op maat 
  • Jarenlange ervaring in het ambacht
  • We hebben al veel schutterijen, fanfarekorpsen en harmonieorkesten, in Nederland én België, mogen voorzien van pakken en uniformen. 

Uniformen of pakken

Wij maken uniformen en pakken op maat, voor enkele personen of voor een heel korps. Wij maken alle uniformen ambachtelijk in ons eigen atelier. Daar gaan we graag samen met u op zoek naar de perfecte stoffen, de juiste kleur en de mooiste details. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

We staan graag voor u klaar om mee te denken. “Al onze uniformen zijn van zeer hoge kwaliteit, de pasvorm is altijd perfect én de uniformen zijn slijtvast.” 

Hoofddeksels

Bij Atelier Antoine maken we hoofddeksels bijpassend bij uw kostuums, of voor andere doeleinden. Ook de kwaliteit van onze hoofddeksels is zeer hoog. We maken alles met de hand, in ons eigen atelier. We werken daar met zeer ervaren medewerkers die het ambacht uitermate goed onder knie hebben. We kunnen eigenlijk altijd aan al uw wensen voldoen. Wij ontwerpen en maken hoeden, petten, kronen maar ook zeldzame caps en andere hoofddeksels. Daagt u ons uit?! 

Uitmonstering

Ook voor uitmonstering voor kostuums, pakken en uniformen bent u bij Atalier Antoine aan het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste uitmonstering voor uw reguliere kostuums, maar ook voor speciale gelegenheden maken wij uitmonstering op maat. Denk bijvoorbeeld aan pluimen, sabels en epauletten. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. Natuurlijk kunnen wij de gewenste uitmonstering tegelijk maken met uw maatwerk uniformen. 

Maatwerk uniformen laten maken

Overweegt u uniformen te laten maken voor uw schutterij, korps, vereniging, orkest of bedrijf? Wij laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Het is bij ons ook mogelijk om een enkel uniform te laten maken, of juist een grotere hoeveelheid maatwerk te bestellen, bijvoorbeeld voor uw vereniging of voor uw medewerkers. 

Uniformen

Bij Atelier Antoine hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en ambachtelijk maken van uniformen en pakken. Zo kunt u bij ons uniformen laten maken voor uw hele korps, bedrijf of voor uzelf. 

Natuurlijk kunt u ook uniformen laten maken naar uw eigen ontwerp. 

Uniform naar uw eigen ontwerp

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of laten maken voor uw uniform of kostuums? Dan maken wij uw uniformen naar uw eigen ontwerp. 

Met Atelier Antoine maatwerk uniformen bent u verzekerd van: 

Fanfare uniformen kennen een militair karakter, maar de fanfare is vandaag de dag natuurlijk vooral een feestelijke aangelegenheid. Waar marsmuziek vroeger tanks, vliegtuigen en een leger begeleidde, wordt de muziek nu vaak ingezet als begeleiding van een stoet tijdens festiviteiten. De fanfare uniformen echter, laten tegenwoordig nog wat van de geschiedenis zien. Atelier Antoine ontwerpt en maakt fanfare uniformen. Wij hebben al veel fanfarekorpsen in Nederland en België mogen voorzien van nieuwe kostuums. 

Gilde uniformen

Wij maken gilde uniformen op maat. Het ambachtelijk maken van gilde uniformen is onze specialiteit. Wij maken alles naar uw eigen (bestaande) ontwerp, of gaan voor u aan de slag om een nieuw ontwerp te maken. Ook maken wij hoofddeksels en uitmonstering op maat. 

Militaire uniformen. Wij maken uniformen en pakken op maat voor militaire aangelegenheden. Op deze pagina kunt u zien welke militaire uniformen wij ontworpen hebben. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het maken van maatwerk kostuums en militaire uniformen. Wij besteden veel aandacht aan de details. Zo bent u verzekerd van prachtige uniformen die uw korps precies de juiste uitstraling geven. 

Historische Uniformen

Maakt u deel uit van de levende geschiedenis ? Dan maakt u uw scene af met zeer gedetailleerde kostuums en historische uniformen van Atelier Antoine. Wij maken historische uniformen en historische  kostuums op maat. Voor speciale gelegenheden, toneel, voor een hele club of vereniging.

Het maken van historische uniformen vraag kennis en vakmanschap. Voor er door ons atelier een historisch uniform wordt gemaakt wordt er een grondig onderzoek gedaan. Kloppen de stoffen, de knopen alleemaal ? E zo wordt het hele historische uniform bekeken voor het wordt gemaakt.

U merkt dus wel, een historisch uniform kopen bij Atelier Antoine kunt u met en gerust hart doen.

Harmonie uniformen

Wij maken maatwerk harmonie uniformen voor harmonieorkesten in binnen- en buitenland. Alle uniformen die wij maken zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen hoge kwaliteitsmaterialen en maken harmonie uniformen met de hand. Het échte ambacht! Wij maken harmonie uniformen voor hele verenigingen of een enkel kostuum. Ook kunnen wij u voorzien van passende hoofddeksels en uitmonstering. 

Geborduurde uniformen

Een andere dimensie van ons maatwerk, is het borduurwerk dat wij kunnen leveren. U maakt uw verenigingsuniformen absoluut uniek door het toevoegen van borduursels. Denk hierbij aan uw embleem of logo, of de naam van uw vereniging of orkest. Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Uniform laten maken

Bent u van plan om nieuwe uniformen te laten maken voor uw vereniging, schutterij of gilde? Of wellicht wilt u voor uzelf een prachtig kostuum op maat laten maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen. 

Uniformen voor schutterijen

Schutterijen en schuttersgilden maken vaak gebruik van schutterij uniformen. Atelier Antoine ontwerpt de kostuums en maakt deze op maat voor elk lid van de schutterij. Vaak ligt het ontwerp of de basis van een ontwerp van een schutterij uniform al vast, omdat deze vaak een lange geschiedenis met zich meedragen. Wij zijn erin gespecialiseerd om uw uniformen te maken op die manier, die past bij uw schutterij of vereniging. 

“Wie zijn onze klanten?” 

5

Fanfares

5

Harmonieën

5

Schutterijen

5

Carnavalsverenigingen

5

Toneel/reënactment verenigingen

5

Blaasorkesten

5

Koren

5

Brandweer, politie, defensie

5

Beveiligingsdiensten en -beambten

5

Uitvaartondernemingen

5

Vervoersbedrijven

 Voordelen van Atelier Antoine: 

5

Betaalbaar maatwerk

5

Ambachtelijk gemaakt in ons eigenatelier

5

Jarenlange ervaring

5

Wij leveren in binnen- en buitenland

5

Eigen ontwerp ook mogelijk

5

Vlotte levering