Wie Zijn Wij

Sinds 2009 produceren wij, medailles, spelden, pins en nog veel meer rond het carnaval. Wij zijn een jong, innovatief en creatief team. We creëren de balans tussen traditie en moderne creativiteit. Ons bedrijf gaat in op de wens van de klant en probeert deze zo goed als kan met vakmanschap te behandelen zodat u de mooiste ballonnen decoratie, medaille of carnavalssteek ontvangt Exclusief en met veel aandacht voor detail worden de meest uiteenlopende ontwerpen gemaakt. Ambacht in zijn mooiste vorm, dat is wat wij willen.

Ons team bestaat uit jonge mensen die altijd met veel enthousiasme ieder opdracht zien als een uitdaging en niet stoppen tot zij er het uiterste eruit hebben gehaald.

Omdat wij diverse afdeling binnen ons bedrijf hebben heeft ook iedereen een specialisme. Zo is er een team wat zich bezig houdt met het ontwerpen van de medailles tot de uitvoering in de fabriek en de controle . Ook voor de ballonen decoratie is een special afdeling die zich bezig houd met de diverse opdrachten die wij binnen krijgen. Denk dan aan bv trouwerijen, verjaardagen, eerste communie, jubileum etc. De carnavalssteken doen wij samen met een atelier die zeer gedreven is in het maken van de steken. Vooral het borduren van de carnavalssteken is een vak apart waar speciaal iemand voor zit.

Maar waar u ook voor komt bij de Feestsalon, u wordt met open armen ontvangen en u wordt van het begin tot het eind professioneel begeleid door een van onze medewerkers. Ons uitgangspunt en slogan is “Wij willen iedereen gelukkig maken” En met dat gevoel willen wij dat u uiteindelijk achterom kijkt.

 

Wij staan voor u klaar !

Het Verschil

Of u nu een carnavalssteek wilt laten maken of 11, of u nu drie carnavalsonderscheidingen wilt laten maken of 500, bij ons is alles mogelijk. Wilt u gewoon een klein trosje heliun ballonnen of een zaal vol ballonnen decoratie, het maakt voor ons niets uit, wij zullen altijd ons best doen, daar kunt u van op aan !